Siirry pääsisältöön

Miten meni viikko 4? Tavoitteet viikolle 5

Selhvie

No niin, olisikohan nyt aika palata arkeen? Lääkärireissut on toistaiseksi tehty, ja nyt olisi pari viikkoa kohtuullisen normaalia(?) elämää luvassa ennen leikkausta.

Viikolla 4
Reippailin töihin vain 1.5 päivänä, eli kolmen matkan verran. Alkuviikon -30 asteessa heilunut pakkanen sotki maanantain kuviot ja jouduin turvautumaan autoon, tiistaina vietin reissupäivän magneettikuvassa. Keskiviikkona kävelin molemmat matkat, torstaina aamulla. Perjantait kuljen autokyydillä joka tapauksessa. Lauantaina en päässyt lenkille, sillä olin 6 tuntia juhlissa hoitelemassa keittiötä. Tänään kävin kävelemässä n. tunnin verran. Samalla reissulla hoitui kansalaisvelvollisuus :)


Syömiset
Syömisten suhteen jatkoin samalla rennolla otteella, joka kyllä huipentui eilen ensin juhlissa (kakkuaaa...) ja myöhemmin illalla kun kävin terapoimassa kaveria suklaan ja siiderin avulla. Hups! No, tästä jatketaan taas normaaliin elämään.


Paino putosi kuuskytluvulle ollen 69.5 kg. Jei!

Viikolla 5
Otan haasteeksi taas arkiliikunnan. Tavoitteena on kävellä 7 työmatkaa. Käytännössä tämä tarkoittaa ehjiä päiviä välillä maanantai-keskiviikko, ja lisäksi torstaina aamua. Yksi lihaskuntotreeni ja yksi pitkäkestoinen. Eiköhän se ole parempi kuin ei mitään.


Ruoan kanssa tiukennan hienoisesti otetta, proteiinia pitäisi lisätä ja hiilareiden laatua parantaa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BLACC-vaatemerkki testissä

Disclaimer: Olen ostanut tuotteet ihan itse omalla rahalla, näitä ei ole siis saatu yhteistyössä.
Eräänä väsyneenä aamuna eksyin sähköpostin mainoslinkin kautta taas Sportamoren sivuille. Päädyin tutkimaan BLACC-merkin vaatteita, sillä aleja mainostettiin. Olin jo aiemminkin silmäillyt kyseisen merkin vaatteita ja miettinyt millaisia ne ovat laadultaan.

Ensimmäisenä iskin silmäni leggareihin/treenitrikoisiin. Ensimmäisestä katsomastani mallista kommentit eivät olleet kovin mairittelevia, joten seuraava malli tarkempaan tarkasteluun. Siitä kokemukset olivatkin hyvin positiivisia, joten tuote koriin.
* Olen käyttänyt näitä trikoita lähinnä kotihousuina (koska kylmät kelit), ja olen todella tyytyväinen! Materiaali on mahtavaa, paksuus juuri sopivaa jotta mitään ei näy läpi. Ja venyy hyvin! Istuvuus on hyvä, ei moitittavaa.


Toisena koriin päätyi talvitrikoiden nimellä mainostetut juoksuhousut. Vähän paksummat trikoot, siis.
* Näitä olen käyttänyt kahdesti, kerran ulkona kävelylenkillä, ke…

Kas vain!

Mietin hetken aikaa (ehkä sekunnin) miten käsittelen tätä aihetta blogissani, vai jätänkö kokonaan käsittelemättä. Sitten totesin että koska en osaa silotella yhtään mitään enkä antaa itsestäni yhtään todellisuutta parempaa kuvaa, tämäkin aihe ansaitsee saada näkyvyyttä. Kyseessä on kuitenkin asia, joka aivan varmasti vaikuttaa liikkumiseen, syömiseen ja laihdutukseen.
Kävin eilen lääkärissä kuulemassa että kohdussani asustaa 15-senttinen kasvain. Oletuksena on, että kutsumaton alivuokralainen edustaa hyvänlaatuista osastoa, mutta vielä ei voi varmaksi sanoa mitään. Koepala ja verikoe jo otettiin, seuraavaksi suuntaan magneettikuvaukseen. Sen jälkeen sovimme lääkärin kanssa kohdunpoiston ajankohdasta.
Ahdistuin lääkärin juttusille, sillä ihan viime aikoina vatsani on kasvanut melko muhkeisiin mittoihin. Näytän aivan samalta kuin aikoinaan puolivälissä raskautta. Kohtu tuntuu mahan päältä, pissattaa, närästää, kohdun kannattajalihakset väsyvät aktiivisen päivän jälkeen, ja vatsallaan …

Tavoitteiden (epä)realistisuudesta

Olen jo hetken aikaa pyöritellyt päässäni ulkonäköön ja kropan koostumukseen liittyvien tavoitteiden realistisuutta. En tunne kovin montaa naista joka ei haluaisi treenattua, suht vähärasvaista kroppaa jota on kiva esitellä uimarannalla ;)

Näin kolmenkympin pari vuotta sitten sivuuttaneena en rehellisesti sanottuna ole edes kovin varma siitä, taipuuko vartaloni enää vaikkapa alle 20 prosentin rasvoihin, saati sitten vielä kuivempaan tilaan. Tavoittelenko mielikuvissani jotain sellaista, minkä saavuttaminen (saati ylläpito!) ei ole edes mahdollista? Onko mieleni sokaistunut näistä kaikista fitness-kuvista, joita media meille nykyään tyrkyttää? Entä jos kroppani toimii parhaiten 25-30% rasvoissa?
Nämä kaikki kysymykset ovat sellaisia joihin en oikeasti tiedä vastausta. Eniten minua askarruttaa se, onko minun vartaloani edes mahdollista "pakottaa" suht rasvattomaksi. Kaikki liha tottelee kuulemma kuria, mutta näinä kehopositiivisuusaikoina en ole ihan varma haluanko kurittaa i…